Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новороздільська лікарня

rozdil.lviv.ua

Четвер, 18 листопада 2021, 12:10

Новороздільські медики просять вдосконалити систему e-Health

Новороздільська лікарня

Понад 35 медиків Новороздільської міської лікарні підписали лист до НСЗУ та МОЗ з проханням вдосконалити систему e-Health.

Про це повідомило видання "Вісник Розділля".

Понад 35 медиків Новороздільської міської лікарні підписали лист до Національної служби здоров'я України, Міністерства охорони здоров'я та департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА з проханням вдосконалити систему e-Health.

Як йдеться у листі, в роботі системи e-Health постійно трапляються збої, пов'язані з введенням е-лікарняних та е-рецептів, тому лікарі не встигають провести огляд і внести в електронну систему дані пацієнта упродовж 15 хвилин.

Тому медперсонал Новороздільської лікарні просить збільшити час прийому одного пацієнта до 30 хв та написати колективне звернення в службу е-Health з вимогою вдосконаленян роботи їх системи.

Також медпрацівники просять провести модернізацію мережевого обладнання Новороздільської міської лікарні та надати додатково в кожен кабінет і відділ ноутбук, щоб одночасно могли працювати і медсестра, і лікар.

Нагадаємо, з 1 жовтня всі медичні заклади України перейшли на електронні лікарняні. 

Спочатку електронні лікарняні планували запровадити ще у 2019 році, однак потім їхній запуск перенесли на квітень 2020 року, а у листопаді минулого року запуск електронного лікарняного перенесли на 2021 рік й відтермінували до 1 жовтня.

Система електронних лікарняних листів мала бути другим етапом медичної реформи, яка розпочалася 30 січня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.