Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 25 листопада 2021, 15:03

На двох вулицях Львова встановлять два нові комплекси автофіксації порушень ПДР

Львів

На двох вулицях міста запрацюють нові прилади вимірювання швидкості.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 26 листопада у Львові запрацюють два нові прилади фіксації правопорушень, що контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Зокрема, нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР "Каскад" розміщуватимуться:

- на проспекті Святого Івана Павла ІІ, 35 –  напрямок спрямування приладу проспект Червоної Калини;

- на вул. Княгині Ольги, 100-К – напрямок спрямування приладу вул. Володимира Великого.

Як повідомили у патрульній службі, місця розміщення радарів визначили на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, а у місцях фіксації порушень стоятиме патрульний автомобіль. 

Нагадаємо, у травні цього року виконком Львівської міськради погодив впровадження місцевої мережі камер, що автоматично фіксуватимуть порушення ПДР, а у серпні нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР встановили на вул. Хуторівка, 8 та на вул. Володимира Великого, 18.

З 13 жовтня запрацювали нові прилади фіксації правопорушень на вул. Стрийська, 292, вул. Василя Стуса, 39 та вул. Шевченка, 313, а також на вул. Стрийська, 35 і вул. Сихівська, 16-А.

Також до кінця цього року на шести дорогах області планували встановити 19 стаціонарних камер фотовідеофіксації. А у вересні на шести дорогах області встановили нові прилади вимірювання швидкості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.