Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

gunsite.narod.ru

Середа, 23 січня 2013, 14:59

Зброя втрачає популярність на Львівщині

2012 року у Львівській області зареєстрована менша кількість зборої, ніж двох попередніх років, та здані 225 одиниць незареєстрованої зброї.

Попри зменшення популярності зброї, минулого були скоєні більше злочинів з використанням вогнепальної зброї, ніж у 2010 та 2011.

У 2012 році трапились 10 злочинів з використанням вогнепальної зброї, серед них 4 із зараєстрованої. Такою зброєю зазвичай скоюють злочини у побутових конфліктах та з необережності.

Саме через необережне поводженя зі зброєю за минулий рік на Львівщині трапилось 3 вбивства.

Протягом 2012 року видані 1229 посвідчень мисливцям. Це менше, ніж у 2011 року на понад 200 штук, адже для отримання дозволу на мисвивську зброю, потрібно мати низку документів, тому мисливці повинні відмовлятися від зброї.

Крім того, на Львівщині жодна приватна охоронна фірма не подавала запитів і не отримувала дозволу на носіння зброї, попри те, що це дозволене законом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.