Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 7 грудня 2021, 12:11

На Львівщині 64% освітян повністю вакцинувались від Covid-19

медичний заклад у Львові

Станом на сьогодні у області повністю вакцинували 64,9% працівників закладів освіти.

Про це сьогодні, 7 грудня, під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Станом на сьогодні у Львівській області двома дозами вакцинували від коронавірусу 64,9% працівників закладів освіти, натомість повністю щеплені від коронавірусу 84,1% працівників медичних установ області.

Загалом у Львівській області повністю вакцинували 38,4% мешканців, а лише однією дозою – 46,3% осіб.

У області працюють 32 центри вакцинації, а лідирують за темпами вакцинації Львівській і Стрийський райони, натомість аутсайдерами є Самбірський та Золочівський райони.

Додамо, з 7 грудня на території Львівської області діє "жовта" карантинна зона, а з 22 листопада у області для проїзду приміськими маршрутками або залізницею необхідно мати Covid-сертифікат.

Крім цього, з 8 листопада всіх невакцинованих працівників закладів освіти розпочали відсторонювати від роботи, а з 6 грудня набули чинності оновлені правила адаптивного карантину для "жовтої" карантинної зони, які уряд затвердив ще 24 листопада. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.