Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівгаз

Середа, 29 грудня 2021, 12:53

Львівгаз підвищить тариф на доставку газу на одну копійку з січня

Львівгаз

АТ "Львівгаз" встановили тариф на послуги розподілу природного газу у 2022 році в розмірі 1,69 грн за 1 м куб, що на одну копійку більше ніж цього року.

Про це повідомила пресслужба АТ "Львівгаз".

У середу, 22 грудня, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг затвердила новий тариф на послуги розподіл природного газу для АТ "Львівгаз".

З 1 січня тариф за розподіл газу для АТ "Львівгаз" становитиме 1,69 грн за 1 м куб. на місяць (без урахування ПДВ). Зазначимо, у 2021 році тариф був встановлений у розмірі 1,68 грн за 1 м куб. на місяць (без урахування ПДВ). 

Нагадаємо, у червні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий доручив звернутися до правоохоронців через масові відключення газу львів’янам.

Натомість у "Львівгазі" заявляли, що відключення будинків від газопостачання відбувається лише через технічні порушення і аварійні ситуації.

А у липні НКРЕКП оштрафувала АТ "Львівгаз" на 425 тисяч за порушення прав споживачів та зобов’язала врегулювати усі виявлені під час перевірки порушення. А у квітні АМКУ оштрафував АТ "Львівгаз" на 75 мільйонів гривень за зловживання монополією. У березні посадовців "Львівгазу" викрили на махінаціях із використанням газу та створенням боргів споживачам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.