Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Карпати

Понеділок, 17 січня 2022, 12:35

Наближена до Антонова компанія купила курорт Захар Беркут

Карпати

Компанія з управління активами "Актив", яка є партнером Галнафтогазу, стала власником ТОВ "Захар Беркут" та ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка".

За даними аналітичної системи YouControl, у грудні 2021 року власником ТОВ "Захар Беркут" стало ТОВ "Компанія з управління активами "Актив". Кінцевими бенефіціарними власниками курорту "Захар Беркут" стали Богдан Куспісь та Іван Коцьо.

А у січні 2022 року Богдан Куспісь та Іван Коцьо стали кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка", його засновником є ТОВ "Захар Беркут".

Керівником ТОВ "Захар Беркут" і ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка" став Андрій Дьомін.

Зазначимо, ТОВ "Компанія з управління активами "Актив" є одним із партнерів ПАТ "Концерн Галнафтогаз" (OKKO Group), яким керує Віталій Антонов.

Нагадаємо, торік холдинг ОККО Group повідомив, що у 2022 році розпочне будівництво цілорічного курорту в смт Славське.

Як повідомляли Варіанти раніше, холдинг ОККО Group планував розпочати будівництво гірськолижного курорту у 2021 році, а про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році, тоді OKKO Group зареєстрували у смт. Славське. Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов.

Зазначимо, OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів в сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

Додамо, у 2020 році голова Львівської ОДА Максим Козицький скасував свій дозвіл на розбудову гірськолижного комплексу "Захар Беркут" у селі Волосянка всупереч рішенню суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.