97% працівників органів місцевого самоврядування та компідприємств Львова є вакцинованими

Вівторок, 1 лютого 2022, 14:10

Жоден працівник органів місцевого самоврядування та компідприємств не відстонений від роботи станом на сьогодні.

Перший заступник міського голови Андрій Москаленко повідомив, що жоден працівник не відсторонений від роботи, адже 97% є вакцинованими, а інші - мають медичні протипоказання. 

"У нас 97% працівників є вакцинованими та 3 % мають медичні протипоказання" — проінформував  він сьогодні на брифінгу у Львові. 

Нагадаємо,  сьогодні вступили в дію обмеження, встановлені Кабміном щодо працівників органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Працівники цих установ, які не отримали принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19 до 31 січня, повинні бути відсторонені від роботи з 31 січня 2022 р. без збереження заробітної плати.

Зазначимо, сьогодні на брифінгу Когут розповів, що ситуація з ковідом залишається напруженою у Львові та в області. Приблизно у 25 хворих на Львівщині підтверджений штам «Омікрон».

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Мітки: BST , Андрій Москаленко, АТОМ, комунальні підприємства, коронавірус, новини львова, органи самоврядування, Охматдит