Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа Ринок

Понеділок, 12 лютого 2024, 14:34

Із вулиці Сербської перестелять сіру бруківку на площу Ринок, а на її місце покладуть червону

площа Ринок

Через брак сірої бруківки на складах, з вул. Сербської демонтують приблизно 40 м2 сірої мозаїки і постелять її на пл. Ринок.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
Цього тижня на пл. Ринок відновлять роботи з облаштування "доріжок доступності". Роботи проводитимуть із правого боку від центрального входу в Ратушу. Для цього з вул. Сербської демонтують приблизно 40 м2 сірої мозаїки і постелять її на пл. Ринок.

"Оскільки нам може не вистачити сірої мозаїки, то, щоб замостити доріжку на пл. Ринок, з вул. Сербської ми плануємо демонтувати приблизно 40 м2 сірої мозаїки, а вул. Сербську натомість замостимо червоною бруківкою, яка є у нас на складах" – пояснили у Галицькій районній адміністрації.

Загалом роботи з доступності на площі Ринок у місті розпочали у жовтні минулого року з перехрестя з вул. Сербською. Там вже зробили плавний перехід на пл. Ринок. Також облаштували прохід зі сторони вул. Галицької. Далі роботи тривали на двох ділянках на пл. Ринок з правого боку від головного входу в Ратушу, та через несприятливі погодні умови – настання холодів, роботи призупинили.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення облаштувати простір для безперешкодного переміщення маломобільних груп населення – "доріжок доступності" на Площі Ринок. 

Вартість першого етапу робіт становить 3,7 млн грн, а всього проєкту – 6,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.