Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Пластова

Вівторок, 8 лютого 2022, 16:42

Садовий збудує на Пластовій оглядовий майданчик для медитації над сміттям

вул. Пластова

Львівводоканал замовив за 200 тисяч гривень ПКД із будівництва павільйону екохабу та оглядового майданчика з виглядом на майбутній сміттєпереробний завод.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на розробку проєктно-кошторисної документації з будівництва павільйону екохабу та оглядового майданчика на вул. Пластовій, 13 у Львові, яку переможець тендеру має завершити до 1 червня 2022 року.

Аукціон стартує після 11 лютого, а очікувана вартість послуг становить 200 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має запроєктувати будівництво на вул. Пластовій, 13, на території, де знаходяться очисні споруди "Львівводоканалу" та планують збудувати сміттєпереробний завод, офісний павільйон на 25 місць з можливістю проведення конференцій та освітньо-навчальних заходів. Місткість конференц-залу павільйону має складати не менше 30 осіб.

Крім цього, у проєктно-кошторисній документації (ПКД) має бути оглядовий майданчик в напрямку території сміттєпереробного заводу, з можливістю підйому вище рівня даху павільйону; місця санітарно-гігієнічного користування; освітлення території в межах ділянки проєктування.

Ще однією умовою ПКД щодо будівництва павільйону є використання екологічних матеріалів та скляна огорожа.

Поруч із павільйоном мають бути передбачені місця для паркування авто та МАФи для відпочинку, а благоустрій території має максимально "враховувати та підлаштовуватися під сформований навколишній ландшафт".

 

Нагадаємо, що у липні 2021 року місто підписало контракт на будівництво сміттєпереробного комплексу на вул. Пластовій, 13 з польською компанією Control Process S.A.

Вартість заводу, документи для будівництва якого виконком Львівської міськради затвердив у грудні 2018 року, попередньо оцінювали у 23 млн євро. У квітні 2018 року депутати міськради погодили отримання кредиту від ЄБРР у 25 млн євро, а вже у червні того ж року ЄБРР оголосив тендер на будівництво сміттєпереробного заводу.

У грудні 2019 року ЛКП "Зелене місто" замовило за 41 млн грн підготовчі роботи для будівництва цього заводу на вул. Пластовій у фірми з Рівного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.