Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 10 лютого 2022, 15:30

Козицький планує укомплектувати НМЦ цивільного захисту Львівщини 700 посадовцями

Максим Козицький

У Львівській ОДА затвердили план комплектування Навчально-методичного центру області на 2022 рік.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №69/0/5-22 від 2 лютого 2022 року.

Максим Козицький розпорядився затвердити план комплектування Навчально-методичного центру Львівської області на 2022 рік, у який увійдуть навчання керіників центру та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією заходів з питань цизахисту.

"З метою якісної підготовки населення Львівської області до дій у надзвичайних ситуаціях у 2022 році затвердити план комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівської області з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, на 2022 рік" – йдеться у розпорядженні.

План поширюється на всі сім районів області. У Львівській ОДА навчання у центрі пройдуть 16 осіб, у Львівському районі – 742, у Дрогобицькому – 156, у Золочівському – 175, у Самбірському – 270, у Стрийському – 432, у Червоноградському – 261, у Яворівському – 150. Всього – 707 посадовців.

Нагадаємо, раніше у Львівській ОДА затвердили стан військового обліку на території області та завдання на 2022 рік, а також методичні вказівки з підготовки мешканців Львівщини до дій у надзвичайних ситуаціях.

Додамо, з 1 січня 2022 року в Україні набув чинності закон про основи національного спротиву, складовою якого є територіальна оборона, рух опору та підготовка українців до національного спротиву.

У Львові запрацював центр рекрутингу територіальної оборони, а з 25 січня розпочалися військові навчання для чиновників Львівської мерії та працівників комунальних підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.