Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Середа, 23 лютого 2022, 12:27

РНБО вирішила запровадити в Україні надзвичайний стан

Львівщина

Надзвичайний стан діятиме у всіх областях України.

Про це під час брифінгу повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Сьогодні, 23 лютого, РНБО прийняла рішення запровадити надзвичайний стан на всій території України, крім Донецької та Луганської областей, де вже діє надзвичайний правовий режим.

Це рішення ще має затвердити Верховна Рада.

"По всій території України, крім Донецької та Луганської областей, буде введено надзвичайний стан. В залежності від території, від того, наскільки будуть вважати доцільним проведення тих чи інших речей, які описано згідно з нашим законодавством. Обласні комісії, в які будуть входити представники всіх органів державної та місцевої влади, будуть приймати ті чи інші рішення" – заявив Олексій Данілов.

За його словами, надзвичайний стан запроваджується на 30 днів.

Нагадаємо, після підписання 21 лютого президентом Російської Федерації Володимиром Путіним указу про визнання ОРДЛО, а 22 лютого ратифікування Держдумою Росії угоди про співпрацю з ЛНР і ДНР, Львівська облрада та Львівська міськрада оприлюднили заяви, у яких вимагають розірвати дипломатичні відносини України з Росією, а РФ вирішила евакуювати працівників всіх своїх посольств в Україні, в тому числі й зі Львова.

Також Верховна Рада підтримала постанову про запровадження санкцій проти депутатів Держдуми РФ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.