Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

розклад руху громадським транспортом

П'ятниця, 25 лютого 2022, 18:21

У Львові відкорегували час руху громадського транспорту через комендантську годину

розклад руху громадським транспортом

Рух транспорту у Львові розпочинатиметься з 07.00 год і завершуватиметься до 21.00 год.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

За інформацією управління транспорту Львівської міськради, у зв’язку із введенням комендантської години – з 22.00 год і до 06.00 год ранку, внесено зміни у час руху громадського транспорту.

Для пересування у нічний час буде запроваджено спеціальні перепустки. Їх зможуть отримати працівники військових адміністрацій та об‘єктів критичної інфраструктури. Перелік таких осіб можуть формувати в ОДА чи РДА.

"Оскільки на Львівщині вводиться комендантська година, рух транспорту у Львові – трамваї, тролейбуси і автобуси, розпочинатиметься з 07.00 год і завершуватиметься до 21.00 год", – повідомив Орест Олеськів, начальник управління транспорту.

Відсьогодні на території Львівської області вводять комендантську годину.

24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Обстрілів зазнали військові частини у містах Новий Калинів, Броди, Кам'янка-Бузька. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.