Львівська ОВА закуповуватиме продукти коштом обласного бюджету публічно

Четвер, 17 березня 2022, 13:05

Директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Тетяна Гетьман призначена відповідальною.

Львівська обласна воєнна адміністрація готується до проведення публічних закупок продовольчих товарів, які спрямовані на задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану.

Про це йдеться в наказі голови Львівської ОВА Максима Козицького від 15 березня.

Директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації Тетяна Гетьман буде погоджувати та підписувати документи для здійснення публічних закупівель, замовником яких є Львівська ОВА, - сказано у розпорядженні.

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА буде забезпечувати формування заявок на поставку продовольчих товарів для підприємств та організацій, що фінансуються з коштів обласного бюджету.

Козицький в розпорядженні наголосив, що його головною метою є «організація якісного здійснення публічних закупівель продовольчих товарів у воєнний час».  

Контроль в аграрній сфері діяльності спрямований на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про деякі питання здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для задоволення нагальних потреб функціонування держави в умовах воєнного стану».

Нагадаємо, аграрний сектор Львіщини продовжує функціонувати у воєнний час. Аграрії області об'єднались, щоб допомагати гуманітарним штабам та теробороні. Львівщина розпочала весняну посівну кампанію, щоб забезпечити потреби населення, про це раніше повідомляли в ЛОДА. Міністерство енергетики та вугільної промисловості України розпочало приймати заявки від аграріїв для вирішення питання з паливом для посівної кампанії.

Нагадаємо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабну війну проти України. Президент Володимир Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

В Україні ввели воєнний стан, а Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Новина створена в рамках проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Мітки: аграрна сфера, АТОМ, війна, Гетьман, департамент агропромислового розвитку лода, закупівлі, козицький, ЛОДА, новини львова