Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Лопушанський

Фб Лопушанського

Середа, 11 травня 2022, 14:45

Трускавецькі переселенці нарікають на жорстокий санаторій нардепа Лопушанського

Андрій Лопушанський

У Трускавці з санаторію "Женева", яким володіє нардеп Андрій Лопушанський, без попередження виселили переселенців.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини".

Сьогодні, 11 травня, під міською радою Трускавця переселенці, які мешкали у санаторії "Женева", організували акцію протесту, зазначаючи, що їх без попередження виселили з готелю.

"Трускавець, готель Променад (Женева). Людей, переселенців зараз викидають на вулицю. Заздалегідь нікого не повідомили. Зараз люди прямують до Львівської міської влади" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, санаторій "Женева" належить нардепу, самовисуванцю Андрію Лопушанському, який під час виборів до парламенту в липні 2019 року пройшов у 125-му виборчому окрузі. Він приєднався до фракції партії Європейська Солідарність. На виборах на Верховної Ради у жовтні 2014 року він також переміг у цьому окрузі.

У 2014 році, на момент обрання його нардепом Лопушанський не працював, а у 2011 році був першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і заробив понад 4 млн грн.

Додамо, ще у 2014 році Лопушанський в один день звільнив 40 працівників трускавецького санаторію "Женева", а у 2018 році санаторій планували виставити на аукціон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.