Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Медведчук

П'ятниця, 20 травня 2022, 20:18

Суд залишив Віктора Медведчука під вартою

Віктор Медведчук

Львівський апеляційний суд залишив без змін ухвалу Личаківського суду, якою Віктору Медведчуку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

Сьогодні Львівський апеляційний суд залишив без змін ухвалу Личаківського суду, якою Віктору Медведчуку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави.

Про це повідомила пресслужба Львівського апеляційного суду. 

"Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду погодилась з рішенням суду першої інстанції, залишивши апеляційну скаргу без задоволення, а ухвалу – без змін. Зокрема, строк тримання під вартою обвинуваченого рахувати з часу фактичного затримання о 18 год 15 хвилин 12 квітня 2022 року" – йдеться у повідомлені. 

Суд скаргу адвокатів розглянув у режимі відеоконференції.

Нагадаємо, що народний депутат Віктор Медведчук підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень.  Щодо нього запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави.

11 травня Личаківський районний суд Львова наклав арешт на рухоме та нерухоме майно, що належить підприємствам родичів народного депутата з Львівщини від партії Опозиційна платформа – За життя Тараса Козака та нардепа, кума російського президента Віктора Медведчука. 

У квітні Личаківський суд Львова арештував 154 об'єкти рухомого і нерухомого майна Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

12 квітня, СБУ провела спецоперацію та затримала Медведчука, коли він у військовій формі намагався втекти з України. До цього Медведчук 48 днів переховувався.

11 травня 2021 року нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку прокуратура повідомила про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Росією Криму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.