Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад

Середа, 1 червня 2022, 14:45

Для лікарні Львова закуплять обладнання для хворих з вибуховою та опіковою травмами

медичний заклад

Максим Козицький затвердив обсяг закупівель медобладнання для допомоги хворим з вибуховою та опіковою травмами, яке отримає львівська лікарня.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 86/22 від 27 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився затвердити перелік та обсяг закупівель медичного обладнання для забезпечення надання комбустіологічної допомоги на базі львівського ТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги".

"З метою створення необхідних умов для забезпечення надання комбустіологічної допомоги затвердити перелік та обсяги закупівель медичного обладнання для забезпечення надання комбустіологічної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України на базі комунального некомерційного підприємства "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" – йдеться у розпорядженні.

Також Козицький доручив лікарні та департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА забезпечити надання комбустіологічної допомоги хворим з вибуховою та опіковою травмами.

Зокрема, у перелік увійшли 26 найменувань різного медичного обладнання, серед них: апарат штучної вентиляції легень, електрокардіограф, хірургічний столик, апарат для анестезії тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.