Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

апеляційний суд львів

Середа, 13 липня 2022, 19:20

Суд залишив Віктора Медведчука під вартою до 9 серпня

апеляційний суд львів

Суд відхилив апеляційну скаргу адвокатів Медведчука. 

Сьогодні Львівський апеляційний суд залишав без змін ухвалу Личаківського районного суду про продовження строку запобіжного заходу – тримання під вартою Віктору Медведчуку, який підозрюється у державній зраді, без визначення розміру застави до 9 серпня.

Про це повідомила пресслужба суду. 

„Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду розглянувши апеляційні скарги захисників та підозрюваного В.В. Медведчука прийняла рішення про відмову в задоволенні таких, залишивши ухвалу слідчого судді без змін”., -  сказано у повідомлені. 

Суд розглянув апеляційну скаргу адвокатів Віктора Медведчука в  режимі відеоконференції. 

Нагадаємо,  ухвалою Личаківського районного суду м. Львова Віктору Медведчуку продовжено строк запобіжного заходу – тримання під вартою, без визначення розміру застави до 9 серпня, оскільки останній підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111 та ч.2 ст.28 ч.1 ст.258-3 КК України. 

У червні Личаківський суд арештував майно Віктора Медведчука.

Також Личаківський суд Львова арештував майно Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

На початку червня ДБР завершило розслідування про держзраду Віктора Медведчука.

У квітні квітня СБУ провела спецоперацію та затримала Медведчука, коли він у військовій формі намагався втекти з України. До цього Медведчук 48 днів переховувався від правосуддя на території України.

У травні травня 2021 року нардепам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку прокуратура повідомила про підозру в державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Росією Криму. 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.