Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС

П'ятниця, 15 липня 2022, 14:53

WOG відновила продаж пального за готівку

АЗС

Мережа АЗК WOG відновила обслуговування всіх категорій клієнтів.

Про це повідомляє мережа АЗК WOG 

Мережа автозаправних станцій WOG заявила, що з 13 липня відновила продаж пального за готівку на АЗС, де діяв безготівковий розрахунок.

"Автозаправні комплекси, де раніше діяв лише безготівковий спосіб оплати, знову обслуговуватимуть всіх клієнтів без обмежень. Окрім цього, у зв’язку зі збільшенням обсягів пального на ринку країни з липня ми поступово відновлюватимемо роботу наших АЗК в Києві та Київській області", – йдеться в повідомленні.

Раніше АЗС цієї мережі обслуговували клієнтів лише за талонами та паливними картками.

Нагадаємо, у червні мережа АЗС WOG заявила про збільшення відпуску пального готівковим клієнтам, які мають карту лояльності PRIDE, до 40 літрів на добу.

Додамо, в Україні виник дефіцит пального через припинення його постачання з традиційних ринків Білорусі та РФ, блокування морських постачань, масованих ударів російського агресора по інфраструктурі ринку, зокрема, руйнування Кременчуцького НПЗ.

20 травня, після скасування держрегулювання, ціни на бензин та дизпальне подорожчали на 13 та 15 гривень.

Також Польща припинила безоплатне постачання палива до України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.