Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Остап Дроздов

Середа, 20 липня 2022, 14:44

Туфельки Дроздова повертаються на 4 канал у ютубному апгрейді

Остап Дроздов

На ютуб-каналі 4 каналу ProUA з'явиться передача львівського журналіста Остапа Дроздова.

Про це повідомляє Детектор медіа.

Частина працівників 4 каналу з власної ініціативи переформатували ютуб-канал цього телеканалу й перейменували його на ProUA. У ефір з власною рубрикою повертається й колишній телеведучий 4 каналу, львівський журналіст Остап Дроздов.

"Ютуб-канал не належав Ковальову – це окрема структура, оформлена на нашу колегу, яка розвивала цей канал із першого дня. Всі паролі були в нас. І наші 120 тисяч підписників також залишились. Зараз ми намагаємось розвивати канал. У нас є кілька редакторів, за кожним закріплена рубрика. Є журналісти, які мають власні рубрики – Діана Доскоч, Євгенія Бритик, Ігор Козак та інші. Ведучі прямих етерів Марина Рева та Володимир Курінний.

Також на глядачів чекає сюрприз – повернення Остапа Дроздова, наш спільний проєкт. Я – керівниця проєкту, займаюсь організаційними питаннями, допомагаю з гостями" – розповіла головна гостьова редакторка 4 каналу Катерина Бичихіна.

За її словами, наразі на волонтерських засадах над каналом ProUA працюють близько сорока працівників 4 каналу. 

Нагадаємо, що наприкінці грудня 2021 року нардеп від Слуги народу Олексій Ковальов, який зараз знаходиться на окупованій території Херсонщини та співпрацює з російською окупаційною адміністрацією, купив 4 канал у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова.

Як заявляв раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, 4 канал був потрібен Ковальову в інтересах Росії й він не купив його за вказівкою Офісу президента.

Додамо, на 4 каналі Олег Дроздов вів програму "Прямим текстом". У червні 2021 року телеканал оштрафували за висловлювання Остапа Дроздова, який порівняв глядачів проросійських каналів з біологічними організмами ("одноклітинні", "амеби", "інфузорії-туфельки" тощо).

У 2019 році Варіанти поспілкувалися з Остапом Дроздовим про українську журналістику, політику та літературу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.