Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Вовкогон

president.gov.ua

П'ятниця, 19 серпня 2022, 11:08

Зеленський нагородив Юрка Вовкогона орденом "За мужність" ІІІ ступеня

Юрій Вовкогон

Володимир Зеленський у Львові нагородив Юрія Вовкогона орденом "За мужність" III ступеня.

Вчора, 18 серпня, під час свого візиту до Львова президент Володимир Зеленський відвідав військовослужбовців, поранених під час бойових дій, які проходять лікування в одному з медичних закладів міста.

Там Зеленський нагородив орденом "За мужність" III ступеня львівського митця, культурного менеджера, куратора багатьох відомих мистецьких фестивалів, поета, проєктного менеджера найбільшої міжнародної організації для розвитку молоді YMCA Юрія Вовкогона, який перебуває у лікарні. 

"Львівська лікарня, українські Герої і серед них – наш краянин, уродженець селища Печеніжин, Юрій Вовкогон, Юрко (так звикли в нас його називати). З перших днів вторгнення 2014 року цей мужній чоловік захищає українську землю від моzкалів. Завжди стоїть на "передовій позиції нашого державотворення". Бажаємо швидкого одужання, опіки Бога і безмежно вдячні, що кожного дня стоїте за рідну Батьківщину. Вітаємо з відзнакою Президента України, орденом "За мужність" – йдеться на сторінці Печеніжинської громади Івано-Франківської області у Фейсбуці.

Нагадаємо, що Варіанти свого часу розмовляли з Юрком Вовкогоном про славетну історію селище Печеніжин у матеріалі "Печеніжин, mon amour", а у 2015 році говорили з ним про специфіку російсько-української війни у матеріалах "Юрко Вовкогон: У кожному селі має бути ксьондз і кіборг" та "Юрко Вовкогон: Війна – це страшно та красиво".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.