Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Добродомов

Вівторок, 23 серпня 2022, 11:45

Колишній канал нардепа Добродомова віддали у добрі руки Держкіно

Дмитро Добродомов

4 канал, яким володів нардеп-колоборант Олексій Ковальов, передали у розпорядження Держкіно.

Про це повідомила пресслужба Державного агентства України з питань кіно.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів передало майно ТОВ "ТРК "Інтеррадіо" – українського інформаційно-розважального телеканалу "4 канал", власником якого є народний депутат України Олексій Ковальов, у розпорядження Державному агентству України з питань кіно

"Таким чином де-юре завершено законну процедуру конфіскації активу та передачі його на потреби держави. Відтепер інформаційний ресурс та майно, вартістю у понад 18,5 млн грн буде працювати на користь України та посилюватиме вплив української позиції як у вітчизняному інформаційному просторі, так і за кордоном" – наголосили у Держкіно.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2021 року нардеп від Слуги народу Олексій Ковальов, що зараз знаходиться на окупованій території Херсонщини та співпрацює з російською окупаційною адміністрацією, купив у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова "4 канал".

17 серпня "4 канал" передали в управління АРМА.

Як заявляв раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, 4 канал був потрібен Ковальову в інтересах Росії й він не купив його за вказівкою Офісу президента.

Також 21 липня львівський телеканал NTA, що належить Дмитру Добродомову, відмовився ретранслювати "4 канал".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.