Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шевченка

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 29 серпня 2022, 13:51

У Львові перекриють для руху транспорту нову частину вулиці Шевченка

вул. Шевченка

Цього тижня перекриють рух транспорту на ділянці від вул. Залізничної до вул. Юнаківа.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Цього тижня на ділянці реконструкції вул. Шевченка, від вул. Залізничної до вул. Юнаківа заплановано стелити верхній шар асфальту через що буде перекрито рух транспорту.

"16 червня частину вул. Шевченка, від вул. Залізничної до вул. Юнаківа, відкрили для проїзду. Там було облаштовано нижній і середній шар асфальтобетонного покриття. Власне наступного тижня на цій ділянці підрядна організація "Онур" почне стелити фінальний шар дорожнього покриття.

Наразі схема об’їзду перебуває на погодженні в управлінні патрульної поліції у Львівській області. Після її затвердження детально розповімо про об'їзд і скільки часу триватиме перекриття" – наголосили у ЛКП "Львівавтодор".

Водночас із цими роботами верхній шар асфальту укладатимуть від вул. Юнаківа до вул. Яцкова. На цьому відтинку завершують роботи з облаштування тротуарів, установки поребриків, замощення мозаїкою трамвайної колії та монтажу опор контактної мережі.

Нагадаємо, з січня 2020 року підрядна організація ТзОВ "Онур" розпочала капітальний ремонт вул. Шевченка на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської. Вартість робіт склала 89,6 млн грн.

А з кінця квітня 2021 року цей же підрядник здійснює реконструкцію відрізку вулиці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної, вартістю 186 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.