Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"ЛеоКарт"

city-adm.lviv.ua

Середа, 14 вересня 2022, 10:17

У Львові школярі з учнівським квитком та ЛеоКарт можуть не платити за проїзд у маршрутках

"ЛеоКарт"

Школярі у громадському транспорті Львова можуть безоплатно їздити як з ЛеоКарткою, так і з учнівським квитком.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на 12 вересня у Львівській МТГ видали 30 276 учнівських "ЛеоКарт". Загалом школярі у громадському транспорті міста можуть безоплатно їздити як з "ЛеоКарткою", так і з учнівським квитком.

"На сьогодні у Львівській громаді учні мають право на безоплатний проїзд у громадському транспорті на підставі учнівського квитка, або учнівської транспортної картки "ЛеоКарт". Про це знають усі перевізники, які обслуговують маршрути громадського транспорту Львівської міської територіальної громади. Ця опція буде доступна впродовж 1-ого етапу впровадження е-квитка" – зазначили в управлінні транспорту Львівської міськради.

У міськраді нагадали, що пільговий проїзд для учнів у міському електротранспорті зберігається цілий рік. Натомість безоплатний проїзд у міських автобусах діє впродовж навчального року.

Зазначимо, у серпні в місті завершили централізовану видачу учнівських е-квитків та розпочали роботу над оформленням студентських "ЛеоКарт".

Додамо, з 13 січня у місті розпочала роботу автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Раніше у Львові розповіли, яким чином пасажирам завалідувати свій проїзд у міському транспорті.

Повний запуск е-квитка у Львові мав відбутися у червні цього року, а вартість електронного квитка затвердили ще у листопаді минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.