Нове керівництво управління транспорту та зв'язку ЛМР планує збільшити штат

Вівторок, 12 лютого 2013, 15:49

Управління транспорту та зв'язку налічує лише 10 штатних одиниць, тому нове керівництво планує збільшити кількість працівників до 23 осіб.

Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив в.о. начальника управління транспорту і зв'язку Львівської міськради Олег Засадний, інформує кореспондент Варіантів.

«Два тижні тому, коли почало працювати нове керівництво, було лише 13 осіб, з яких насправді працювали 6. На сьогоднішні день стоїть питання мотивації персоналу і впорядкування управління транспорту та зв'зку Львівської міської ради. Крім управління громадським транспортом, є управління, яке керує гаражними кооперативами, управління рухом і управління зв'язком. Багато функцій через відсутність потрібної кількості людей не виконувалися», – розповів Олег Засадний.

В.о. начальника управління транспорту і зв'язку Львівської міськради Олег Засадний додав, що управління проситиме міську раду збільшити штат, бо для надання якісних послуг повинні бути ресурси. Правда, коштів на це в бюджеті міської ради не передбачено.

Мітки: олег засадний, Управління капітального будівництва лода