Спиртзавод у Червоноградському районі вдруге виставлять на аукціон

П'ятниця, 23 вересня 2022, 10:42

Фонд держмайна планує за 23 мільйони гривень продати Вузлівський спиртзавод, за який минулоріч пропонували понад 300 мільйонів.

Про це повідомляє Фонд державного майна України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд держмайна оголосив аукціон з продажу Вузлівського спиртового заводу ДП "Укрспирт", що знаходиться у селі Вузлове Червоноградського району Львівської області й за який у 2021 році київська фірма готова була заплатити 333 млн грн.

Аукціон з приватизації спиртзаводу призначили на 11 жовтня, а стартова ціна становить 23,6 млн грн.

"Пропонуємо актив, який має 24 об’єкта нерухомого майна, 31 одиницю транспортних засобів та 516 одиниць устаткування для провадження діяльності. Нерухомість перебуває у задовільному технічному стані. Актив востаннє модернізований у 2019 році, та забезпечений усім необхідним технологічним обладнанням та комунікаціями.

Відповідно до умов приватизації, новий власник зобов'язаний сплатити кошти в розмірі балансової вартості актива на рахунки ДП "Укрспирт" для погашення заборгованостей підприємства, в тому числі на виплату боргів по заробітних платах" – наголосили у Фонді держмайна.

Площа будівель та споруд заводу складає 11959,70 м², а площа земельної ділянки – 12,7 га.

Нагадаємо, Вузлівський спиртзавод вперше продали у грудні 2021 року за 333 млн грн київській фірмі ТзОВ "Гольцварен", створеній у 2020 році львів'янином.

Мітки: новини львова, приватизація, спиртзаводи, Фонд держмайна України