Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ендокринологічний центр

google.com.ua

Вівторок, 27 вересня 2022, 11:31

Професорка ЛНМУ припинила голодування через стан здоров'я

ендокринологічний центр

Олеся Кіхтяк припинила голодування, що було протестом проти ліквідації ендокринологічного центру, через стан здоров'я.

Про це повідомляє Львівський клінічний центр ендокринології на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 26 вересня, медики Львівського клінічного центру ендокринології вмовили професорку кафедри ендокринології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, лікарку вищої кваліфікаційної категорії Олесю Кіхтяк припинити голодування.

"У зв'язку з загрозою для життя та здоров'я Олесі Павлівни колективи нашого центру та кафедри ендокринології вмовили її припиняти голодування. Дякуємо, Олеся Кіхтяк, за вашу позицію та непохитну волю. Ми всі бажаємо вам здоров'я, адже ви своєю роботою вже не одній людині допомогли його зберегти" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Олеся Кіхтяк оголосила про початок голодування 21 вересня, протестуючи проти рішення Львівської обласної ради щодо ліквідації центру ендокринології.

Нагадаємо, 20 вересня на сесії Львівської облради депутати вирішили ліквідувати ендокринологічний центр на вул. Острозького, 1 та центр радіаційного захисту населення на вул. Морозна, 31а й приєднати їх до Львівського діагностичного центру на вул. Пекарська, 69б.

Натомість лікарі ендокринологічного центру заявили, що не проти об'єднання, проте хочуть й надалі працювати єдиним колективом, а медуніверситет повинен приймати рішення щодо подальшої долі кафедри ендокринології, яка наразі розміщується в ендокринологічному центрі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.