Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівщина

Середа, 28 вересня 2022, 13:00

Американські інвестори планують відкрити нове виробництво на Львівщині

Львівщина

Американська компанія розглядає можливість відкрити в області виробництво з ремонту підшипників та комплектуючих до вагонів.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Американська компанія Amsted Rail розглядає можливість відкрити на території Львівської області виробництво з ремонту підшипників та комплектуючих до вагонів.

За словами директора з глобального бізнесу компанії Amsted Rail Еріка Лухмана, розгорнути нове виробництво можуть на базі одного зі заводів.

Зазначимо, Amsted Rail працює в Україні з 2004 року, виготовляє продукцію, пов‘язану з дорожньою галуззю, вантажними потягами та їхньою стабілізацією.

"Виробництво деталей на Львівщині дозволить повернути на ринок України деякі дорожні комплектуючі, виготовлення яких довелося припинити через повномасштабну війну" – пояснив Козицький.

Додамо, у Червонограді стартував проєкт "ІнПарк Червоноград", який передбачає будівництво промислових приміщень під потреби виробничих компаній. Його очолив ексчиновник Львівської міськради Андрій Білий.

Також Дрогобицький долотний завод отримав нових інвесторів, а компанія Time&Space у Стрию оголосила про розширення бізнесу з італійським партнером.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.