Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Четвер, 29 вересня 2022, 16:15

Львівщина на 96% готова до нового опалювального сезону

опалювальний сезон

Також в області готують запаси альтернативного палива (дрова, пелети, брикети).

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Станом на 28 вересня у Львівській області до нового опалювального сезону 2022-2023 років підготувалися на 96%.

Зокрема, з майже 1700 котелень області підготовлені до роботи в осінньо-зимовий період 97% котельних установок. Також було відремонтовано 6 котлів у Золочівському, Львівському та Стрийському районах, замінено 8 котлів у семи територіальних громадах, а також комунальники провели гідравлічні випробування 1151 км теплових мереж, що становить 96% від запланованого.

"Готуємо запас вугілля на котельнях соціальної сфери, запаси альтернативного палива (дрова, пелети, брикети). Працюємо над тим, щоб на всіх стратегічних об’єктах області були автономні та альтернативні джерела енерго- та теплопостачання" – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, на початку серпня міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові закуплять тисячі "буржуйок" як альтернативне джерело опалення. Також Львівська міськрада просить львів'ян запастися електрочайниками, електроплитами та сухим спиртом на зиму.

Натомість у вересні Львівська облрада звернулася до ВРУ з проханням вжити заходів для підготовки країни до опалювального сезону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.