Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

система оповіщення

Вівторок, 11 жовтня 2022, 16:22

У двох районах Львова були перебої в роботі системи оповіщення

система оповіщення

Вчора перебої у роботі системи оповіщення зафіксували у двох районах Львова та ще двох колишніх районах Львівщини.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Вчора на території Львівської області система оповіщення населення працювала в змішаному режимі.

"На вчорашній момент система оповіщення працювала в змішаному режимі. У 70 ОТГ наразі встановлена сучасна система оповіщення, яка має 48 годин акумуляторних батарей, що можуть працювати в разі відключення електроенергії. Однак ця система встановлена не в кожному селі, тому вчора працювали як нова система, так й стара, ще з радянських часів. Крім цього по вулицях їздили машини з гучномовцями" – заявив Козицький.

За його словами, перебої у роботі системи оповіщення зафіксували у двох районах Львова та у деяких громадах області.

"На вчорашній момент, якщо брати старі 24 райони Львівщини, то в 22 з них абсолютно нормально спрацювала система оповіщення, а в двох – були перебої, як й у двох районах Львова" – додав Козицький.

Нагадаємо, сьогодні зранку російські окупанти випустили ракети по об'єктах енергетичної інфраструктури у Львові, було фактично знищено 4 електропідстанції, частину міста знеструмленопостраждала одна людина.

А 10 жовтня по території Львівської області загалом випустили 15 ракет. На Львівщині зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

Через відсутність електроенергії була тимчасово призупинена робота міських ТЕЦ та знеструмлена частина Львова. Також в області затримуються приміські поїзди через знеструмлення контактної мережі.

Загалом 10 жовтня окупанти випустили по території України понад 80 ракет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.