Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

електропідстанція на Львівщині

lviv.gp.gov.ua

Середа, 12 жовтня 2022, 11:18

На Львівщині розпочали розслідування ракетних обстрілів критичної інфраструктури

електропідстанція на Львівщині

СБУ розпочала досудове розслідування масованого ракетного обстрілу критичної інфраструктури Львівщини.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідчі СБУ у Львівській області за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури розпочали досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни.

"10 жовтня 2022 року військовослужбовці країни-агресора здійснили масований ракетний обстріл (12 ракет) по критичній інфраструктурі Львова та Львівщини. 11 жовтня, збройні сили РФ здійснили повторний обстріл по двох об’єктах електроенергетики, за вказаними фактами також розпочато кримінальні провадження" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зранку 11 жовтня російські окупанти випустили ракети по об'єктах енергетичної інфраструктури у Львові, було фактично знищено 4 електропідстанції, частину міста знеструмленопостраждала одна людина.

А 10 жовтня по території Львівської області загалом випустили 15 ракет. На Львівщині зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

Через відсутність електроенергії була тимчасово призупинена робота міських ТЕЦ та знеструмлена частина Львова. Також в області затримуються приміські поїзди через знеструмлення контактної мережі.

Загалом 10 жовтня окупанти випустили по території України понад 80 ракет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.