Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

електропідстанція на Львівщині

Середа, 12 жовтня 2022, 10:31

У всіх населених пунктах Львівщини повністю відновили електропостачання

електропідстанція на Львівщині

Ліквідація наслідків ударів по електропідстанціях області триває.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на сьогодні, 12 жовтня, у всіх населених пунктах Львівської області відновили електропостачання, яке зникло через ракетні удари по критичній інфраструктурі області.

Ліквідація наслідків ударів по електропідстанціях області триває.

Також двома евакуаційними потягами з областей, де тривають активні бойові дії, на Львівщину прибули ще 236 осіб. Чотирма потягами у Перемишль з області вирушили 555 людей.

Через пункти пропуску у Львівській області за добу виїхали 15 тисяч 465 осіб, а на в’їзд оформили 13 тисяч 512 українців.

Поліція області опрацювала 1000 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Нагадаємо, зранку 11 жовтня російські окупанти випустили ракети по об'єктах енергетичної інфраструктури у Львові, було фактично знищено 4 електропідстанції, частину міста знеструмленопостраждала одна людина.

А 10 жовтня по території Львівської області загалом випустили 15 ракет. На Львівщині зафіксували удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом.

Через відсутність електроенергії була тимчасово призупинена робота міських ТЕЦ та знеструмлена частина Львова. Також в області затримуються приміські поїзди через знеструмлення контактної мережі.

Загалом 10 жовтня окупанти випустили по території України понад 80 ракет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.