Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вуличне освітлення

Середа, 9 листопада 2022, 13:01

У Дрогобичі на декілька годин відновлять вуличне освітлення

вуличне освітлення

З 10 листопада вуличне освітлення у Дрогобицькій ОТГ вимикатимуть після 21:00 год.

Про це повідомила Дрогобицька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Дрогобицькій міськраді вирішили частково відновити освітлення вулиць. Зокрема, з 10 листопада вуличне освітлення у Дрогобицькій ОТГ вимикатимуть після 21:00 год.

"Тривалий час Дрогобицька громада дотримувалась первинних рекомендацій уряду та Офісу Президента щодо економії електроенергії та зменшення навантаження на енергосистему. Вжиті заходи дали суттєву економію та допомогли енергосистемі налагодити безперебійну роботу.

Після переходу на зимовий час почалось швидше настання сутінок. А відсутність освітлення у вечірній час може становити проблему для мешканців громади, які йдуть з роботи та дітей, які в цей час повертаються з навчання чи позашкільних гуртків. Відтак на звернення мешканців громади, вуличне освітлення працюватиме до 21:00" – наголосили у міськраді Дрогобича.

Натомість заходи економії та вимкнення вуличного освітлення проводитимуть після 21:00 год.

Нагадаємо, нещодавно Дрогобицька РВА закликала міськраду Дрогобича відновити часткове освітлення вулиць. 

Також мешканці Дрогобицька ОТГ у жовтні знизили споживання електроенергії на 43%.

Додамо, 10-11 жовтня по території Львівської області зафіксували удари по об'єктах енергетичної інфраструктури, через що в області виникли перебої з електропостачанням, водою та інтернетом. За два дні було фактично знищено 4 електропідстанції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.