Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Альфа-Банк

ukrinform.ua

Понеділок, 28 листопада 2022, 14:10

Джазолюбний Альфа-Банк шифруватиметься з 1 грудня у назві Sense Bank

Альфа-Банк

"Альфа-Банк" з 1 грудня офіційно змінить назву на Sense Bank.

Про це повідомляє "Альфа-Банк Україна".

З 1 грудня 2022 року "Альфа-Банк Україна" офіційно завершує процедуру зміни назви бренду банку на АТ "Сенс Банк" (Sense Bank).

Як наголошують у банку, повторно підписувати документи або оновлювати вже підписані договори не потрібно – всі документи, що були підписані з Альфа-Банком, будуть діяти й після зміни назви банку.

"Всі довідки та дозволи, які були видані до 1 грудня 2022 року від імені "Альфа-Банку", будуть діяти й надалі та не втратять своєї чинності після перейменування банку.

Всі картки, які були видані з логотипом "Альфа-Банку", продовжать діяти й надалі. Замінювати їх не потрібно" – йдеться у повідомленні.

При цьому частину сервісів банку перейменують – AHUB буде називатися Sense Hub, а My Alfa-Bank стане My Sense Bank.

Нагадаємо, у липні Михайло Фрідман та інші власники українського "Альфа-Банку" прийняли рішення перейменувати банк на "Сенс Банк", щоб не асоціюватися з російським "Альфа-Банком". Також раніше НБУ дозволив "Альфа-Банку" й надалі працювати в Україні.

А у жовтні стало відомо, що Фрідман готовий передати Україні контроль над українським "Альфа-Банком".

Михайло Фрідман – російський олігарх, уродженець Львова, який з 28 лютого цього року потрапив під санкції Євросоюзу, а з 15 березня – під санкції Великої Британії. Він заявляв, що планує докапіталізувати "Альфа-Банк Україна" на 1 мільярд доларів.

Українська філія російського банку "Альфа-Банк Україна" з 2011 до 2018 року була титульним спонсором фестивалю Alfa Jazz Fest, який з 2018 року називається Leopolis Jazz Fest.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.