Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Козицького

Четвер, 8 грудня 2022, 11:34

Козицький у листопаді заробив 73 тисячі гривень

Максим Козицький

У листопаді начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому нарахували 73 тисячі гривень зарплати.

Про це повідомила Львівська ОВА у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У листопаді цього року начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому нарахували 73 016,38 грн заробітної плати, що складалася з:

- посадового окладу – 68 643 грн;

- надбавки за вислугу років – 4 118,58 грн

- індексація – 254,80 грн.

З цих коштів посадовець сплатив 14 238,20 грн податків і військового збору та отримав чистий дохід у 58 778,18 грн.

Додамо, у січні цього року його зарплата становила 65 тис. грн, у лютому – 67 тис. грн, у березні – 67 тис. грн, у квітнітравнічервні та липнісерпнівересні, жовтні – 72 тис. грн

Нагадаємо, 6 лютого 2019 року президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового начальника Львівської ОДА Максима Козицького. Він до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2015 році Максим Козицький балотувався до Львівської облради від партії Самопоміч, але не пройшов. Детальніше про склад партії можна дізнатися у статті Варіантів "Самопоміч рустикальна". Також раніше голова Львівської ОДА висувався Фронтом Змін кандидатом у депутати до Львівської міської ради по одномандатному округу №9.

У 2020 році Козицький задекларував майже три мільйони гривень доходу, які отримав за роботу в компаніях, де він був власником до свого призначення.

Козицький у червні 2020 року погодився очолити Львівський обласний осередок партії Слуга народу й очолив список партії на місцевих виборах-2020 до Львівської обласної ради. Він пройшов до облради від цієї партії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.