Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гінекологія на Русових

google.com.ua

Вівторок, 6 грудня 2022, 13:35

Гінекологія на Русових засудила булінг садової акушерки Кобецької

гінекологія на Русових

Колектив гінекології на вул. Русових висловив недовіру до керівництва ТМО №3.

Сьогодні, 6 грудня, на сесії Львівської міської ради депутат Євген Кузик зачитав скаргу-звернення від колективу 2 гінекологічного відділення комунальної 3-ої МКЛ Львова про висловлення недовіри гендиректорці КНП "Львівське клінічне територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології" Лесі Кобецькій.

Зокрема, колектив просить депутатів Львівської міськради:

- створити робочу групу з представників усіх фракцій, управління охорони здоров'я, а також представників колективу, щоб ґрунтовно вивчити факти проявів булінгу, ейджизму, упередженого ставлення до окремих працівників, обмеження їх роботи, залякувань та інших причин колективу щодо висловлення недовіри працівників до керівництва ТМО №3;

- пояснити колективу ТМО №3 та депутатам реальні причини створення наказу №686-В від 21.11.2022 р. "Про реорганізацію гінекологічного відділення ВП 3-я МКЛ м. Львова і зміну істотних умов праці працівників";

- письмово офіційним документом зупинити дію наказу, який мав вступити в дію 30 листопада (на виїзному засіданні керівництво ТМО №3 призупинило дію наказу лише усно).

Нагадаємо, раніше КНП "Львівське клінічне територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології" видало наказ ліквідувати гінекологічне відділення на вул. Русових, 4 у Львові та вивільнити звільнені приміщення будівлі. Колектив лікарні виступив проти ліквідації.

Через це 22 листопада начальниця : Леся Кобецька зупинила дію свого наказу "усною вказівкою", а 6 грудня вона підписала офіційний документ.

Також депутатська комісія прийняла рішення не ліквідовувати гінекологічне відділення на вул. Русових, 4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.