Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Холдинг емоцій "!Фест"

fest.lviv.ua

Середа, 7 грудня 2022, 17:17

Фестівська контора облаштує на Персенківці парківку для своїх

Холдинг емоцій "!Фест"

Депутати дозволили облаштувати на вул. Буйка, 27 майданчик для службового паркування.

Вчора, 6 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали "Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова".

"За" проголосували 49 депутатів.

Зокрема, йдеться про облаштування нового майданчика для паркування у Львові на вул. П. Буйка, 27, загальною кількістю 3 машиномісця.

Це буде службове паркування ТзОВ "Майстерня будинків "Квітка". Фірма має  у двомісячний термін укласти з департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури міськради договір про використання земельної ділянки, спеціально визначеної для забезпечення паркування транспортних засобів.

 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Майстерня будинків "Квітка" зареєстроване з 2016 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" та львів'янин Назар Городецький, власник ТзОВ "Юридична компанія "Городецький, Радковський та партнери" та екскерівник ДП "Інтергал-Буд".

Назар Городецький працював помічником народного депутата від Партії Регіонів Володимира Зубика. Раніше разом з "Холдингом емоцій "!Фест" Городецький розвивав кав'ярню "Львівська копальня кави".

ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест" зареєстрований з 2011 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Кінцевими власниками компанії є львівські ресторатори Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Директором підприємства є депутатка Львівської районної ради від Голосу Ірина Мартин.

Нагадаємо, на початку жовтня Львівська міськрада оголосила конкурс з визначення оператора платного паркування у 19 майданчиках в Галицькому, Личаківському, Франківському та Шевченківському районах, загальною кількістю 363 машиномісця. 

Також у листопаді у Львові відкрили шість паркувальних майданчиків на 115 місць та три майданчики на 57 місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.