Мешканці однієї із вулиць Дороговижа завалили дорогу камінням, щоб по ній не їздили машини

Субота, 16 лютого 2013, 12:44

Мешканці однієї із бічних вулиць Дороговижа завалили дорогу камінням, щоб по ній не їздили машини. Останні змушені об’їжджати центральну дорогу селища у зв’язку з тим, що вона не ремонтована.

Так, 6 лютого зранку в Дроговижі автобус «Школярик», який довозить дітей на навчання до чотирьох шкіл, вже не вперше не зміг проїхати центральною дорогою села, - повідомляється на офіційному сайті Миколаївської райради. 

Тому водій звернув на бічну вулицю, але й нею проїхати не вдавалося, бо проїзд виявився перекритим великим камінням.

Щоб вийти із цієї непередбачуваної ситуації і дістатися на роботу, керівництво та вчителі ЗОШ I-II ст. змушені були власноруч звільнити дорогу від накиданого каміння.

Сільський голова Дроговижа Ігор Іванюк прокоментував ситуацію: «Ще того ж дня, 6 лютого,  надіслав три листи в РДА, райраду,  «Райавтодор» з описом стану дороги в Дроговижі. Із головним інженером «Райавтодору» Олегом Бінасом в понеділок, 11 лютого, оглянули її. Найближчим часом проводитимуться відповідні роботи».

Однак через відсутність фінансування і мінливість погоди про ремонт центральної дороги в Дроговижі наразі не йдеться.  Великі, непроїзні ями лише засипають щебенем. 

Мітки: дороговиж, ремон доріг