Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

П'ятниця, 8 жовтня 2021, 13:26

Через ремонт вулиці Бандери 13 маршруток курсуватимуть зі змінами

вул. С.Бандери

З 14 жовтня на місяць для руху транспорту перекриють перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького через ремонт вул. С. Бандери.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У четвер, 14 жовтня, на місяць для руху транспорту перекриють перехрестя з вул. Городоцькою на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького через реконструкцію вул. С. Бандери. На час робіт транспорт оминатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича − вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу − по вул. Короткій.

Як розповів в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, на час ремонтних робіт громадський транспорт відповідно курсуватиме за зміненими маршрутами.

Трамваї № 1, № 4, № 6 курсуватимуть лише до церкви Анни та зворотньо. На час ремонтних робіт з Залізничного вокзалу (пл. Двірцева) до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямі курсуватиме експрес-маршрут.

Натомість автобусні маршрути № 6А, 7, 15, 20, 25, 29, 31, 34, 41, 43, 51, 52 та експрес-маршрут "Аеропорт − церква Св. Анни" у напрямі до центральної частини міста курсуватимуть по вул. Городоцька − вул. Тобілевича − вул. Федьковича − вул. Шептицького − пл. Кропивницького − вул. Городоцька − і далі за маршрутом. У напрямі до Залізничного вокзалу автобусні маршрути тимчасово здійснюватимуть об’їзд вул. Городоцької по вул. Короткій − і далі за маршрутом.

За потреби вказані маршрути посилять додатковими транспортними одиницями. Мешканців та гостей міста просять вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Зазначимо, на цьому перехресті проводитимуть роботи з облаштування трамвайної інфраструктури: влаштування стрілочних переводів, зміна радіусів поворотів трамваїв, відновлення контактної мережі трамвайної лінії.

Нагадаємо, у місті для проїзду приватного автомобільного транспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича – вул. Шептицьких. 

Ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року, а з 28 вересня 2020 року у Львові розпочали ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Ще у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх", а у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці. 

У лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект", а у травні 2020 року проектну документацію реконструкції вул. С. Бандери вартістю у 246 млн грн погодив для Львівської міськради голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.