Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Миколаївська виправна колонія №50

privatization.gov.ua

Понеділок, 2 січня 2023, 11:01

Миколаївську виправну колонію №50 виставлять на продаж

Миколаївська виправна колонія №50

Фонд держмайна планує продати на аукціоні Миколаївську виправну колонію №50.

Про це повідомляє пресслужба Регіонального відділення Фонду держмайна у Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Фонд держмайна планує виставити на продаж майно Миколаївської виправної колонії №50, що на вул. Лесі Українки, 170 у селі Держів Миколаївського району.

Миколаївська виправна колонія знаходиться на ділянці площею 15,5 га, а її стартову ціну поки що не визначили. Виправна колонія перебуває в стані оптимізації з 2016 року. На об'єкті наявна трансформаторна підстанція, водонапірна насосна станція, дві артскважени. На території колонії знаходиться 57 об'єктів, загальною площею 17513,7 кв. м.

Зазначимо, ще у 2021 році Міністерство юстиції передало Фонду держмайна цю виправну колонію для продажу на аукціоні. Тоді її стартова ціна становила 17 116 000 грн.

Нагадаємо, Львівську виправну колонію №48 продали за 407 млн грн фірмам львів'янина Тараса Зубика та депутата міськради Романа Федишина. У 2020 році Міністерство юстиції заявляло, що виставить на продаж Львівську виправну колонію № 48, тоді ж повідомляли, що територію колонії планують забудувати офісами, спорткомплексом і медіатекою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.