Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Миколаївська виправна колонія №50

antydot.info

Вівторок, 28 вересня 2021, 16:53

Міністерство юстиції планує продати виправну колонію № 50 на Львівщині

Миколаївська виправна колонія №50

Міністерство юстиції України виставить на продаж Миколаївську виправну колонію №50.

Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська на своїй Фейсбук-сторінці.

Міністерство юстиції України анонсувало продаж Миколаївської виправної колонії №50, що у селі Держів Миколаївського району.

За словами Дениса Малюськи, новий аукціон відбудеться вже восени. Міністерство юстиції вже передало Фонду держмайна виправну колонію у Львівській області для продажу на аукціоні.

"Кажуть, що ціни на класичне житло останнім часом невпинно зростають. Купувати активи на зростанні ціни − тактика така собі. Маєте гроші − купуйте краще в’язниці!" − повідомив Денис Малюська.

Миколаївська виправна колонія знаходиться на ділянці площею 15,5 га, а її стартова ціна − 17 116 000 грн.

Виправна колонія перебуває в стані оптимізації з 2016 року. На об'єкті наявна трансформаторна підстанція, водонапірна насосна станція, дві артскважени. На території колонії знаходиться 57 об'єктів, загальною площею 17513,7 кв. м.

Нагадаємо, Львівську виправну колонію №48 продали за 407 мільйонів гривень фірмам львів'янина Тараса Зубика та депутата міськради Романа Федишина. У 2020 році Міністерство юстиції заявляло, що виставить на продаж Львівську виправну колонію № 48, тоді ж повідомляли, що територію колонії планують забудувати офісами, спорткомплексом і медіатекою.

Додамо, львівські архітектори перемогли у конкурсі на найкращий проєкт будівництва нового слідчого ізолятора у Львові, який оголосили  у березні цього року. 

У 2020 році львівське СІЗО у Львові планували виставити на аукціон. Того ж року депутати Львівської міської ради підготували звернення до уряду щодо передачі будівлі львівського СІЗО у комунальну власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.