Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лісова ділянка

Четвер, 26 січня 2023, 13:43

Кривецький планував отримати для рекреаційних цілей ліс на Перемишлянщині

лісова ділянка

Фірмі екснардепа Ігоря Кривецького не дозволили отримати в оренду на 49 років лісову ділянку на території Перемишлянського "Галсільлісу".

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 20/0/5-23ВА від 23 січня 2023 року.

Максим Козицький відмовив у наданні ТОВ "Едем Кідс" в оренду терміном на 49 років лісової ділянки площею 5,9 га, що входить до Перемишлянського ДЛГП "Галсільліс", для рекреаційних цілей.

"Відмовити ТОВ "Едем Кідс" у виділенні лісової ділянки площею 5,9 га в довгострокове тимчасове платне користування, що розташована в кварталі 62 виділі 16 та перебуває у постійному користуванні Перемишлянського ДЛГП "Галсільліс", для рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

Причиною відмови є протокол засідання комісії з питань виділення лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування лісами у Львівській області від 13 січня цього року. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Едем Кідс" зареєстроване з 2021 року у селі Стрілки Львівського району, займається діяльністю засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання. Власником фірми є колишній народний депутат та основний фінансист ВО Свобода Ігор Кривецький.

Кривецький також є власником готельно-відпочинкового комплексу Edem Resort&Spa, а у 2019 році він офіційно переписав на свою фірму ТОВ "Узлісся" 65,5 га землі, що утворена з паїв, площею 2 га, які сільська рада Стрілок надала учасникам АТО та місцевим мешканцям для ведення сільського господарства ще у 2017 році. 

Додамо, у листопаді 2022 року ТзОВ "Лемберг Парк" відмовили у наданні лісової ділянки Брюховицького лісництва ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр", а у грудні минулого року – ТОВ "Дансем Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.