Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

музична школа № 4

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 30 січня 2023, 15:11

Львівська музична школа № 4 перейшла у комунальну власність

музична школа № 4

Виконком змінив документацію на будівництво музичною школою № 4 школи мистецтв на вул. Личаківській через перехід музичної школи у власність міста.

Сьогодні, 30 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до свого рішення від 25 червня 2021 року щодо будівництва Львівською музичною школою № 4 школи мистецтв з концертним залом на вул. Личаківській, 105 у Львові.

Зокрема, йдеться про зміну назви замовника будівництва – Львівської державної музичної школи № 4 на Львівську музичну школу № 4 через те, що школа перейшла з державної у комунальну власність.

"Замінити слова "Львівській державній музичній школі № 4" словами "Львівській музичній школі № 4" – йдеться у рішенні виконкому.

Зазначимо, у червні 2021 року міськрада дозволила музичній школі №4 збудувати на вул. Личаківській, 105 школу мистецтв.

У нову будівлю також перенесуть музичну школу № 4, що на вул. Личаківській, 5. Крім цього, у приміщенні школи для львів'ян передбачені спортивні зони та зони для дітей, концертна зала буде з прозорими стінами.

Нагадаємо, у жовтні 2020 року у місті обрали переможців архітектурного конкурсу щодо будівництва мистецької школи на вул. Личаківській, 105. А ще у червні 2019 року виконком вирішив провести Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проєктну пропозицію цієї школи, який оголосили у червні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.