Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП "Зелене місто"

Четвер, 23 лютого 2023, 16:15

Збиткові халтурники зі "Зеленого міста" хочуть поповнити статутний капітал на 698 мільйонів

ЛКП "Зелене місто"

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про поповнення статутного капіталу ЛКП "Зелене місто" на 698 мільйонів гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 3 лютого 2023 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про визначення розміру статутного капіталу ЛКП "Зелене місто", яке займається відходами Львова та рекультивацією Грибовицького сміттєзвалища.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 698 080 935,63 грн.

Нагадаємо, торік виконком Львівської міської ради затвердив програму корпоративного розвитку ЛКП "Зелене місто" (програму поводження), яку розробили експерти компанії Egis коштом Європейського банку. Згідно з нею підприємство, яке є збитковим, отримало 72,7 млн грн для поповнення статутного фонду.

ЛКП "Зелене місто" відмовилося надати інформацію про вартість та перелік виконаних й запланованих робіт з рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

З серпні 2021 року керівником ЛКП "Зелене місто" став Тарас Калужний.

Додамо, у грудні 2022 року депутати доручили Львівській міськраді винести на наступне засідання проєкт ухвали про створення наглядових рад при комунальних підприємствах Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.