Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 2 березня 2023, 10:50

У Львові придбають військові облігації на 180 мільйонів гривень

Львівська міськрада

За 180 мільйонів гривень тимчасово вільних коштів із бюджету Львова придбають військові облігації.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №46 від 24 лютого 2023 року.

Андрій Садовий розпорядився придбати за 180 млн грн тимчасово вільних коштів із бюджету Львова військові облігації через "Укргазбанк".

"Департаменту фінансової політики розмістити тимчасово вільні кошти загального фонду бюджету Львівської МТГ в сумі 180 000 000 грн через придбання державних цінних паперів (військових облігацій) публічним акціонерним товариством Акціонерним банком "Укргазбанк", – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, у січні цього року виконком Львівської міськради загалом дозволив придбати військові облігації на 680 млн грн.

Нагадаємо, у січні цього року депутати Львівської міської ради обрали "Укрексімбанк" та "Укргазбанк", на рахунках яких розміщуватимуть тимчасово вільні кошти бюджету Львівської МТГ.

Додамо, "Укргазбанк" обслуговував міську раду у 2022 та 2021 роках, у грудні 2020 року Львівська міськрада також прийняла рішення, що продовжить розміщувати кошти бюджету розвитку Львова у 2020 році в "Укргазбанку", як це було й у 2019 році.

Директором Львівської обласної дирекції "Укргазбанку" є депутат Львівської міської ради Олег Василишин, який на місцевих виборах-2020 пройшов від партії Об'єднання Самопоміч, а також є членом фінансової комісії Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.