Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Холод

Фб Холода

Понеділок, 6 березня 2023, 14:35

Батьки Холода знову друкуватимуть постери Гвардії Наступу для Львівської ОВА

Юрій Холод

Львівська ОВА за 25 тисяч гривень замовила у компанії батьків заступника Львівської облради постери кампанії "Гвардія Наступу" та інформаційні стенди.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівська ОВА 28 лютого 2023 року провів два тендери у системі ProZorro на постери національної кампанії рекрутингу "Гвардія Наступу" та виставкові інформаційні стенди "Запровадження стандартів Євросоюзу для зміцнення економічної безпеки України", які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2023 року.

Єдиною компанією, яка взяла участь у цих аукціонах, було ТОВ "Ромус-Поліграф", яке й оголосили переможцем. Фірма виготовить стенди за 7 960 грн та постери кампанії "Гвардія Наступу" за 17 800 грн.

 

Зазначимо, фірма має до кінця цього року виготовити 4790 штук постерів штурмової бригади "Гвардії Наступу", яку МВС розпочало формувати з початку лютого цього року, а також облаштувати два виставкові інформаційні стенди "Запровадження стандартів Європейського Союзу для зміцнення економічної безпеки України".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Ромус-Поліграф" зареєстроване у Львові з 1998 року, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею, виробництвом меблів для офісів і торгових підприємств. Власниками фірми є львів'яни Ігор Холод та Романа Холод, батьки заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода. 

Нагадаємо, у січні цього року Львівська ОВА вже замовляла у цієї компанії постери кампанії рекрутингу "Гвардія Наступу" на 61 тис. грн. 

Крім цього, у грудні 2022 року Львівська ОВА замовила в компанії "Ромус-Поліграф" сувеніри та патріотичні постери на понад 600 тис. грн, а у липні того ж року фірма отримала від адміністрації 49 800 грн за виготовлення єврофлаєрів. 

Натомість у 2021 році ТОВ "Ромус-Поліграф" за результатами державних тендерів уклало контрактів на майже 44 млн грн. 

Крім цього, торік ТОВ Роміс-поліграф отримала за рішенням Львівської ОВА 500 тисяч гривень на закупівлю обладнання як допомога бізнесу під час воєнного стану. 

Додамо, Юрій Холод з травня 2010 року по лютий 2014 року працював заступником директора ТОВ "Ромус-Поліграф".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.