Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

модульне містечко на Сихові

Фб Андрія Садового

Вівторок, 7 березня 2023, 10:42

Кількість переселенців, які захворіли через спалах кишкової інфекції у Львові, зросла до 41 особи

модульне містечко на Сихові

Станом на сьогодні у лікарні перебувають 11 осіб, а 30 лікуються амбулаторно.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Кількість захворілих переселенців модульного містечка на проспекті Червоної Калини, 72 у Львові, де виявили спалах кишкової інфекції, зросла до 41 особи, з них 22 дитини.

У лікарні перебуває 11 осіб, а 30 із них лікуються амбулаторно.

"Станом на ранок стан усіх хворих, які лікуються в інфекційній лікарні, покращився. Нових хворих за ніч не поступало і, можливо, сьогодні чотирьох хворих випишуть зі стаціонарного лікування. Стан амбулаторних хворих теж покращився" – заявила керівниця управління охорони здоров’я Львівської міськради Марта Матюшко.

За її словами, фахівці взяли аналізи у хворих та проводять лабораторні дослідження, аби з’ясувати причину нездужання. Харчове чи інше отруєння наразі не підтверджене. Медичні бригади 4-ї міської поліклініки продовжують чергувати у містечку. 

Нагадаємо, 5 березня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували 11 переселенців з діагнозом "Гостра кишкова інфекція", які проживають у модульному містечку на Сихові.

Всього у модульному містечку на проспекті Червоної Калини, 72а проживають близько 750 переселенців. Земельна ділянка, де розташували містечко, належить Згромадженню отців салезіян Св. Івана Боско.

Наразі медики з’ясовують причину спалаху кишкової інфекції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.