Зміст статті

18 березня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 51)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики. І саме тут немає жодних особливих сподівань, оскільки майже увесь перебіг цього процесу можна передбачити наперед.

Хто страждав кон'юнктурою та халтурою до війни, той продовжує її робити зараз у неошароварних шатах. Історія вкотре повторюється тьмою аматорського трешу, який за місяць вже ніхто навіть не згадає.

Аморфна попса й досі так тримається зубами за щось старе, що може дати лише щось банальне у своїй пластмасовій плаксивості.

Mayorova

Безликий інкубатор графоманської лірики про моральний секс та наївну дівчинку незамінну.

Паліндром

Типовий міжальбомний Паліндром. Монотонне абищо з романтичного постпанку, недосконалого тексту та привітом одному закордонному гурту.

Yuvi

Готова коліжанка для Zbaraski, щоб йому не було так сумно самому. Хочеться відразу вірити, що з мечем вона така вправна, як і Таарна зі своїм птерозавром. Не те, що якась Оля Полякова.

Artison

Ще один рагуль-поп з конкурентним привітом хлопчику Вельбою, якого тут ще й стиха стібнуть.

Skofka

Набурмосений речитативіст Скофка чомусь почав вважати себе гумористом у своїх шансонних частівках. Якщо на наступні вибори вирішить записатися сам Антихрист, то він точно прийде з Рівненської області.

Monatik

Танцюрист Монатик також вже доріс до створення своєї Партії поганих танцюристів. Лишилося тільки знайти якогось спічрайтера, бо цей його текст – це чисте жахіття. А от чи вдасться змінити нинішню його банальну ментальність, то вже велике питання?

Lushchinska

Нова сходинка неошароварного трешу в Україні. І мольфар вже тут не допоможе.

Alina Pash

Ще один сеанс биття Аліни Паш головою об лід. Може вона просто народилася у понеділок, а тому цей понеділок треба просто скасувати? Чи сходити з кимось по барвінок?

Acid Mamba

Такій готиці потрібна значно краща лірика. І відео під такий саунд можна було зробити якесь хитріше.

Tember Blanche

Цнотливі симулякрики з новими частівками за мотивами діяльності Один в каное. Лілу45 має терміново записувати новий альбом за цими мотивами.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.