Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Холод

Фб Холода

Понеділок, 20 березня 2023, 15:27

Львівська ОВА замовила у родителів ведмедика Холода постерів на 10 тисяч

Юрій Холод

Львівська ОВА за 10 тисяч гривень замовила у компанії батьків заступника Львівської облради постери з промоцією ЗСУ.

Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівська ОВА 13 березня 2023 року провів тендер у системі ProZorro на постери з промоцією ЗСУ "103 бригада територіальної оборони" початковою вартістю у 10 500 грн.

Єдиною компанією, яка взяла участь у цьому аукціоні, було ТОВ "Ромус-Поліграф", яке й оголосили переможцем. Фірма за 10 500 грн виготовить 21 постер з промоцією ЗСУ "103 бригада територіальної оборони" та доставить Львівській ОВА до 31 грудня 2023 року.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Ромус-Поліграф" зареєстроване у Львові з 1998 року, займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею, виробництвом меблів для офісів і торгових підприємств. Власниками фірми є львів'яни Ігор Холод та Романа Холод, батьки заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода. 

Нагадаємо, у січні цього року Львівська ОВА вже замовляла у цієї компанії постери кампанії рекрутингу "Гвардія Наступу" на 61 тис. грн.

Крім цього, у грудні 2022 року Львівська ОВА замовила в компанії "Ромус-Поліграф" сувеніри та патріотичні постери на понад 600 тис. грн, а у липні того ж року фірма отримала від адміністрації 49 800 грн за виготовлення єврофлаєрів. 

Натомість у 2021 році ТОВ "Ромус-Поліграф" за результатами державних тендерів уклало контрактів на майже 44 млн грн. 

Крім цього, торік ТОВ Роміс-поліграф отримала за рішенням Львівської ОВА 500 тисяч гривень на закупівлю обладнання як допомога бізнесу під час воєнного стану. 

Додамо, Юрій Холод з травня 2010 року по лютий 2014 року працював заступником директора ТОВ "Ромус-Поліграф".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.