Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АМР "Ради Львівщини"

Фб Асоціації місцевих рад

П'ятниця, 24 березня 2023, 15:40

Асоціація Ради Львівщини оголосила набір на навчання Good Governance

АМР "Ради Львівщини"

Заявки на участь у навчанні можна подавати до 7 квітня. 

Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини" сьогодні оголосила набір серед очільників або заступників голів громад, секретарів місцевих рад області на навчання за інноваційною програмою Good Governance.

Про це повідомив виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий.

"Мета навчання – посилення знань із ключових напрямів нової моделі державного управління Good Governance та озброєння ефективними інструментами реалізації реформ у державі. У фокусі програми: прозорість та підзвітність органів влади, публічно-приватний діалог, антикорупційна діяльність, регуляторна політика, управління проєктами територіального розвитку, післявоєнні реформи в державі" –  розповів він.

Данило Сороковий нагадав, що навчання за програмою інноваційного підходу до державного управління Good Governance 1 це спільний проєкт асоціації "Ради Львівщини" з Українським католицьким університетом UCuniversity у межах Програми "Школа публічного управління".

Розклад модулів: 24-26 квітня, 3-5 травня, 11-13 травня 2023 року.

Реєстрація на навчання тут.

Кінцевий термін подання заявки – 7 квітня.

Нагадаємо, раніше Асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" передала понад 350 комплектів дитячого одягу на суму близько 2 млн грн від UNICEF Ukraine комунальним закладам освіти Львівщини. Перед тим вона провела навчання для працівників ЦНАПів з питань роботи з ВПО.

Членами АМР "Ради Львівщини" є 64 місцеві ради Львівської області. Минулого року АМР "Ради Львівщини" в партнерстві з агенцією ООН у справах біженців UNHCR, Міністерством у справах ветеранів України та Львівською ОВА реалізувала проєкт забезпечення внутрішніх переселенців житлом, а також програму тренінгів для підприємців з-поміж ВПО.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.