Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники у Львові

Вівторок, 28 березня 2023, 14:37

Найкращим двірником Львова планують стати понад 50 осіб

двірники у Львові

На конкурс з обрання кращого двірника Львова-2023 подали кандидатури 51 учасник.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

У Львові стартував другий етап конкурсу "Найкращий двірник Львова-2023", який вже вчетверте проводять з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, що відзначають у третю неділю березня.

Наразі розпочалося голосування за запропонованих кандидатів, яке триватиме до 31 березня. На це звання претендує 51 учасник.

"Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул "Найкращий двірник Львова-2023" і приз, про який буде оголошено згодом. Також буде визначено найкращих двірників кожного району" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Львівська міська рада оголосила про початок конкурсу на обрання кращого двірника Львова у середині березня.

Нагадаємо, першим переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2018" став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП "Південне", Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд у Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2019" став Володимир Катинський – двірник ЛКП "Балатон-409", якому вручили подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

У 2020 році в конкурсі вдруге переміг Мирослав Новоставський з ЛКП "Південне", якому запрезентували путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Натомість у 2021 та 2022 році конкурс "Найкращий двірник Львова" не проводився.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.